tiistai 10. tammikuuta 2012

Ainakin tuhat pilkkua!

 Saatiin vihdoinkin vesirokko meille. Tosin vesirokkoa odotettin vain lapsille, sillä me aikuiset luulimme olevan siltä suojattuina. Minun osaltani lapsena sairastamani lievä vesirokko ei kuitenkaan taannut täyttä suojaa vaan sairastuin vesirokkoon toisen kerran, onneksi myös tällä kertaa lievästi.

Lapsilla oli kumpaisellakin viitisensataa näppyä (täysin tarkasti niitä ei millään pystynyt laskemaan) ja minulla parikymmentä. Yhteensä siis yli tuhat näppyä! Kutina on välillä ollut aikamoista! Onneksi kutinalääke, vesirokkovoide ja -vaahto auttoivat pahimpina hetkinä. Kutinaa lukuunottamatta lapset ovat jaksaneet touhuta normaalisti, kuumeesta huolimatta. Itse olen viettänyt suurimman osan ajasta nukkuen, en tiedä väsyttääkö vesirokko vai siihen saamani estolääke. Joka tapauksessa pari tuntia hereillä on ollut ihan maksimi ja sitäkään aikaa en ole kokonaan jaksanut pystyssä olla. 

 Nyt vielä hetkinen toivutaan ja kerätään voimia. Sitten on toiveena pysyä terveinä ja päästä nauttimaan talvisista touhuista!


1 kommentti:

  1. Hyvä, että on nyt sitten sairastettu. Meillähän Maipulle tuli veljeltään vesirokko vaikka ajateltiin sen jo olleen sairastettu. Lievänä tosin. Toisella kertaa tuli Maipulle paljon näppyjä, mutta ne meni melkein suoraan ruveksi, paitsi yksi näppy sormien välissä oli iso ja oli pitkään noin viikon vesikellona.

    Mukavaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista